Screens

In het verleden werd er vaak voor “normale” screens gekozen. Tegenwoordig worden er bijna alleen nog maar de zogenaamde zip-screens geplaatst. Een zip-screen oftewel een rits-screen is een screen waarvan het doek aan de zijkanten gefixeerd zit in de geleider. Het screendoek zit dus op alle vier de zijden vast. Het voordeel hiervan is, dat dit een zeer windbestendige zonwering is.

Meerdere soorten bedieningen zijn hier mogelijk;

  • Handbediend buiten middels een haak en oog
  • Elektrisch middels een 230v motor, deze motor word gevoed middels een stopcontact binnen, deze optie is er met een hand/ draaischakelaar of met een afstandsbediening.
  • Elektrisch middels een Solar motor, deze motor word gevoed middels de ingebouwde motor en deze word opgeladen middels een zonnepaneel. De bediening gaat middels een afstandsbediening. Het voordeel hiervan is dat er niet naar binnen hoeft worden geboord en er dus geen kabelgoten binnen in het zicht komen.


Markiezen

Bepaalde karakteristieke woningen lenen zich er prima voor om te kiezen voor markiezen. Markiezen hebben een klassieke en authentieke uitstraling.

Vroeger bestonden er alleen houten markiezen, echter met de hedendaagse techniek, is zowel het frame áls de omkapping te realiseren in aluminium. Duurzaam, sterk en onderhoudsvriendelijk; verven is niet meer nodig.

Diverse bedieningen zijn mogelijk. Een vaak voorkomende bediening is handbediening middels touwen en katrollen. Echter komt het steeds vaker voor dat men kiest voor elektrische bediening middels een motor en met een afstandsbediening. Het is zelfs tegenwoordig mogelijk de markies te voorzien van een zonnepaneel. Deze zonnepaneel laad de ingebouwde accu op middels zonnenergie.


Rolluiken

Rolluiken; ideaal voor op slaapkamers, dit aangezien het verduisterd. Daarnaast hebben rolluiken ook een isolerende werking.

Rolluiken handbediend, elektrisch op afstandsbediening of zelfs tegenwoordig werkend op een zonnecel met ingebouwde accu; duurzaam en geheel zelfvoorzienend!


Buiten Jaloezieën

De ideale combinatie van design en functionaliteit. De lamelen zijn verkrijgbaar in verschillende grotes en in diverse kleuren.

Meerdere soorten bedieningen zijn hier mogelijk.


Knikarmschermen

Een van de populairste zonweringoplossingen is het knikarmscherm ofwel het terrasscherm. Dit type zonnescherm is ideaal voor het creëren van een schaduwrijke plek op je terras of in je tuin, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van het buitenleven. Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren, waardoor je altijd een model kunt vinden dat perfect bij jouw wensen en eisen past.

Wij bieden een ruim assortiment terrasschermen in diverse kleuren en met vele doeksoorten. Zo is er altijd een scherm dat past bij uw persoonlijke wensen en de stijl van uw woning. Onze terrasschermen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden optimale bescherming tegen de zon. Het knikarmscherm heeft geen tussensteunen waardoor er onder het scherm voldoende ruimte is om te zitten of te staan. Daarnaast zorgen de knikarmen ervoor dat het doek strak gespannen blijft en niet gaat klapperen in de wind.

Naast de functionele voordelen van een terrasscherm zorgt het ook voor een esthetische uitstraling van uw woning. De terrasschermen zijn namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, zodat u het scherm perfect kunt afstemmen op de stijl van uw woning.

Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden voor uw terrasscherm. Zo kunt u kiezen voor handbediening of elektrische bediening met een afstandsbediening of schakelaar. Met elektrische bediening kunt u het scherm eenvoudig en snel uit- en inrollen, zonder dat u hiervoor fysieke kracht hoeft te gebruiken.

Kortom, een terrasscherm biedt de perfecte oplossing om op warme zomerdagen te genieten van uw terras, in stijl en comfort.


Pergola Zonwering

Een pergola zonwering; een verlenging van je woning!

Hiermee kunt u het hele jaar van buiten genieten. Het doek is gebaseerd op de ritsscreen; gefixeerd in de geleider! Onder dit doek lekker zittend op uw terras in de schaduw en beschermt worden tegen een plaatselijke regenbui. Een combinatie van een “terrasoverkapping” waaronder je beschut kunt zitten en wanneer het doek in de cassette zit, er geen licht word ontnomen in de woning. Het voordeel van deze zonwering ten opzichte van een knikarmscherm, is dat dit scherm een betere windresistentie heeft.

Deze zonwering is tevens uit te breiden met geïntegreerde verlichting.


Veranda Zonwering

Veranda zonwering is de ideale oplossing om te voorkomen dat je veranda tijdens een de zomerdagen aanvoelt als een broeikast. Er is een ruime keuze in kleuren voor het doek en de omkasting, hierdoor is altijd een goede combinatie van stijl en comfort mogelijk.