Plissé Hordeur

Een plissé hordeur is een perfecte oplossing om insecten buiten de deur te houden terwijl je toch van frisse lucht kunt genieten. Bij Zonwering SMD Surhuisterveen bieden wij verschillende soorten horren aan, waaronder de plissé hordeur.

Een plissé hordeur is een unieke hordeur die bestaat uit een gevouwen gaas, dat zich opvouwt in plaats van oprolt. Dit betekent dat de hordeur veel minder ruimte in beslag neemt en dus ideaal is voor gebruik bij een deur die veel gebruikt wordt. De plissé hordeur is geschikt voor bijna alle typen deuren, zoals schuifpuien, tuindeuren en openslaande deuren.

Onze plissé hordeuren zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat ze naadloos aansluiten bij de uitstraling van jouw woning. Bovendien zijn ze eenvoudig te bedienen en te monteren.

Met een plissé hordeur van Zonwering SMD Surhuisterveen houd je insecten buiten en geniet je van frisse lucht zonder zorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze plissé hordeuren en andere horren.


Inzethorren

Zonwering SMD Surhuisterveen biedt een ruim assortiment aan horren, waaronder inzethorren. Inzethorren zijn een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een hor die makkelijk te plaatsen en te verwijderen is, zonder dat er geboord hoeft te worden in het kozijn. Inzethorren worden namelijk simpelweg in het raamkozijn geplaatst, zonder dat er schroeven of andere bevestigingsmaterialen nodig zijn.

Onze inzethorren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat ze perfect passen bij jouw raam en interieur. Ze zijn bovendien gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze lang meegaan en goed bestand zijn tegen weersinvloeden. Onze horren zijn ook zeer effectief in het buiten houden van insecten, zonder dat ze het zicht naar buiten belemmeren of de luchtcirculatie verminderen.

Bij Zonwering SMD Surhuisterveen staan we garant voor de kwaliteit van onze inzethorren en bieden we altijd een uitstekende service. Onze vakmensen helpen je graag bij het kiezen van de juiste inzethorren voor jouw ramen en zorgen voor een professionele plaatsing. Wij zijn werkzaam in heel Noord-Nederland en leveren en monteren de horren bij jou thuis.

Kortom, ben je op zoek naar een eenvoudige en effectieve oplossing om insecten buiten te houden, dan zijn inzethorren van Zonwering SMD Surhuisterveen de perfecte keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze inzethorren.


Horren

Voor bijna alle ramen hebben we een mogelijkheid voor een hor. Op onderstaande foto’s is een situatie van een houtenkozijn waarvan het raam naar buiten open gaan. Hier hebben we de zogenaamde “Supplente” van Keje gemonteerd. Deze hor zit in een kader en is een combinatie van een plissé gordijn en een plissé hor. Ideaal om zo gelijkheid te creren in, in dit geval, de slaapkamer; het grote raam heeft enkel een plissé en het openslaande raam heeft een hor gecombineerd met dezelfde plissé.